ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است مرورگر محبوب Arc بالاخره برای ویندوز هم منتشر شد الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز گذری بر خدمات ارزنده پروفسور علی اکبر جلالی ملقب به «پدر فناوری اطلاعات ایران» | سرعت به وقت خدمت ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟
سرخط خبرها

ستاره شناسان یک سیگنال رادیویی ۸ میلیارد ساله را کشف کردند

  • کد خبر: ۱۹۰۲۲۷
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱
ستاره شناسان یک سیگنال رادیویی ۸ میلیارد ساله را کشف کردند
اخترشناسان می‌گویند یک انفجار رادیویی سریع مرموز و تکرارشونده را شناسایی کرده‌اند که از یک کهکشان کوتوله در فاصله ۳ میلیارد سال نوری از زمین سرچشمه می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز - انفجار‌های رادیویی سریع (FBR) بسیار شدید و در حقیقت انفجار‌هایی کوتاه از انرژی هستند که از منشا ناشناخته، اما بسیار فعال در فضا منتشر می‌شوند. انرژی‌ای که این انفجار در کمتر از یک ثانیه آزاد کرد معادل ۳۰ سال انرژی آزاد شده از خورشید بود. محققان هنوز درباره چگونگی تشکیل آن‌ها اطمینان ندارند.

انفجار تازه کشف‌شده از یک گروه کوچک از کهکشان‌های در حال ادغام منتشر شده که از نظریه‌های فعلی درباره منشا این پدیده‌ها پشتیبانی می‌کند. اما شدت انفجار را سخت‌تر می‌توان توضیح داد و درک انسان از شیوه انتشار آن عاجز است.

ریان شانون یکی از محققان دانشگاه فناوری سوینبورن در این باره می‌گوید: هرچند هنوز نمی‌دانیم چه چیزی دلیل ایجاد این انفجار‌های عظیم انرژی است، اما تحقیقات تایید می‌کند آن‌ها رویدادی معمول در کهکشان هستند و ما می‌توانیم از انفجار‌های سریع رادیویی برای ردیابی مواد بین کهکشان‌ها و درک بهتر از ساختار جهان استفاده کنیم.

انفجار‌ها روشی کارآمد برای پاسخ دادن به برخی سوالات درباره جهان از جمله وزن دقیق آن به حساب می‌آیند.

منبع: مهر به نقل از ایندپندنت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->